image
Sursa foto: Jurnal.md

Traficul rutier de pe strada Tighina, suspendat începând de astăzi; Cum va circula transportul public

Începând de astăzi și până pe 23 iulie, va fi suspendat traficul rutier pe strada Tighina, tronsonul cuprins între străzile București și A. Șciusev. Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zonă.

Având în vedere necesitarea executării lucrărilor de pozare a rețelelor pe str. Tighina, pe tronsonul: str. București - str. A. Șciusev, în perioada de referință, circulația rutelor municipale de transport public va fi organizată după cum urmează:

Ruta de autobuz nr. 9:

Tur:  - de pe str. Tighina pe str. București, str. V. Alecsandri, str. A. Bernardazzi, str. Tighina, str. A. Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

Rutele nr. 125 și nr. 191:

Tur: de pe str. București pe str. V. Alecsandri, str. A. Bernardazzi, str. Tighina, str. A. Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseele stabilite.

Rutele nr. 178 și nr. 192:

Tur: de pe str. Tighina pe str. București, str. V. Alecsandri, str. A. Mateevici și în continuare pe traseele stabilite.

Ruta nr. 190:

Tur: de pe str. Tighina pe str. București, str. Ismail, str. A. Bernardazzi, str. Tighina, str. A. Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseele stabilite.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: