image
Sursa foto: Getty Images

United, pregătită să dea lovitura: 100 de milioane de euro pentru noua senzație din Premier League

Manchester United cunoaște o evoluție impresionantă cu Ole Gunnar Solskjaer pe bancă. Formația de pe Old Trafford a urcat pe locul 4 în clasament și se gândește la campania de transferuri din vară. În acest sens, presa britanică anunță faptul că "diavolii" sunt gata să plătească o sumă impresionantă pentru transferul unui mijlocaș central.

Ruben Neves este jucătorul vizat de Manchester United. Potrivit Daily Express, "diavolii" pun pe masă 100 de milioane de euro pentru transferul mijlocașului portughez. În vârstă de 21 de ani, Ruben Neves este unul dintre cei mai promițători jucători de pe continent, cu 24 de apariții, 3 goluri și 2 assist-uri în actuala stagiune de Premier League.

Chiar la finalul anului trecut s-a speculat o posibilă mutare a lui Ruben Neves la unul dintre granzii Europei. În presa internațională s-a scris despre interesul lui PSG, care l-ar fi vrut pe portughez în locul lui Adrien Rabiot. Suma pe care ar fi cerut-o Wolves în schimbul mijlocașului central ar fi fost de aproximativ 125 de milioane de euro.

Ruben Neves are contract cu Wolverhampton până în 2023, iar valoarea sa a cunoscut o creștere consistentă în ultimele luni. Dacă la finalul lui 2018 era cotat la 25 de milioane, fotbalistul este evaluat acum la 40 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: