image
Sursa foto: b1.ro

Horoscop: Săgetătorii ar putea pica victime șantajului celor din jur

Săgetătorii ar putea pica victime șantajului celor din jur.

Iată ce prezic astrele pentru ziua de astăzi:

Horoscop 12 decembrie 2018 - Berbec

Pot să apară invitații, unele dintre ele provocatoare, din partea unor prieteni buni. Bine ar fi să le tratezi pe toate cu umor și să fii binevoitor față de cei care le lansează.

Horoscop 12 decembrie 2018 – Taur Poate că ești o persoană serioasă, dar și ție îți stă bine când râzi, mai ales după o perioadă în care ai fost mai mult crispat și supărăcios.

Horoscop 12 decembrie 2018 – Gemeni

Există o păcăleală care se ascunde foarte bine, în spatele dorinței tale de a-ți păstra libertatea. Poate că e bine să fii liber, dar nu și fără responsabilități. Horoscop 12 decembrie 2018 – Rac Cei care privesc spre viitor cu încredere îți inspiră teamă, par să cunoască un secret care ție îți este străin din totdeauna.

Horoscop 12 decembrie 2018 – Leu Există riscul unor confruntări care ascund altceva, cu partenerii de cursă lungă. Cauzele sunt mult mai profunde decât ai putea bănui, dar e mai importantă o atitudine constructivă.

Horoscop 12 decembrie 2018 – Fecioară Sunt prea multe noduri în relațiile importante și asta înseamnă tot atâtea puncte slabe pentru că oricare dintre ele se poate rupe, în orice moment.

Horoscop 12 decembrie 2018 – Balanță Ai ocazia să dai dovadă de respect față de libertatea individuală a celor pe care îi iubești. Poți vedea chiar de pe acum câte lucruri bune poți construi cu această atitudine.

Horoscop 12 decembrie 2018 – Scorpion Cea mai mare slăbiciune a ta, din acest moment, este dorința intensă de a te elibera de povara responsabilităților față de familie. Alegerea îți aparține, la fel și consecințele.

Horoscop 12 decembrie 2018 – Săgetător Cei din anturajul apropiat par să practice un fel de șantaj emoțional la adresa ta, ca să le faci pe plac. Punctul slab este faptul că ții prea mult la părerea lor.

Horoscop 12 decembrie 2018 – Capricorn Ai o slăbiciune pentru bani și orice alt fel de beneficii care vin fără efort sau cu efort minim. Este o capcană pe care ar trebui să o înțelegi foarte ușor.

Horoscop 12 decembrie 2018 – Vărsător Ești atras de trecut, poate mai mult decât ar trebui. Cei din familie văd cum crește distanța dintre tine și ei și nu prea știu cum să reacționeze.

Horoscop 12 decembrie 2018 – Pești Este o zi calmă, cu solicitări care nu depășesc nici limitele generozității tale, nici pe cele ale răbdării. Este bine să păstrezi măsura în relația cu cei din anturaj.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: