image
Sursa foto: marca.com

Spania înaonte de Mondial: Execuție de efect a lui Odriozola și gafă a lui De Gea

Spania a confirmat și în amicalul cu Elveția că se numără printre favoritele Mondialului care începe peste 10 zile. Partida transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport s-a încheiat la egalitate, 1-1, deși ibericii au dominat copios.

David Silva a ratat prima ocazie a meciului de pe Estadio de la Ceramica (min. 21), apoi Alvaro Odriozola a deschis scorul, din centrarea aceluiași David Silva (min. 29). A fost primul gol în tricoul naționalei, pentru fundașul lui Real Sociedad. Pe final de repriză se putea face 2-0, la faza creată de Iniesta, dar David Silva a tras pe lângă poartă.

Portarul elvețian Sommer a scăpat cu emoții la alt șut al mijlocasului spaniol, (min. 52) după care Iniesta a părăsit terenul. În startul reprizei secunde îi speriase pe fanii Furiei Roja, căzând după un duel cu Emobolo.

Prima ocazie mare a oaspeților a adus și egalarea. Ricardo Rodriguez a profitat de respingerea greșită a lui De Gea (min. 62). Ibericii au presat până la final dar fără să înscrie și Spania - Elveția s-a terminat 1-1.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: