image
Sursa foto: captură

Răspunsul genial al unei companii aeriene din Mexic la zidul lui Trump; Clipul a devenit viral pe site-urile de socializare

O campanie genială gândită de compania Aeromexico ia la mișto atât politicile anti-migrație ale lui Donald Trump, cât și rasismul de care dau dovadă mulți cetățeni americani. Concluzia este că, pe lângă lipsa de toleranță afișată fără menajamente, cei care au acceptat să participe la acest experiment se mai și supără atunci când nu primesc reduceri considerabile în baza testului ADN la care au fost supuși.

„Prima destinație a Mexicului este America, însă prima destinație a Americii nu este Mexicul. Așa că am mers într-un oraș tipic american și i-am întrebat de ce nu iau în calcul (n.r. oamenii) o călătorie în Mexic”, începe clipul celor de la Aeromexico.

Statele Unite are nu mai puțin de 325 de milioane de cetățeni. Este, așadar, o țară diversă, care nu poate fi judecată în baza unui singur clip. Însă cei care au acceptat să participe la această campanie au spus că nu iau deloc în considerare o călătorie în Mexic.

Toți cei care au răspuns la întrebările angajaților au fost apoi rugați să se supună la un test ADN, pentru a vedea dacă au strămoși mexicani.

În continuare, în funcție de procentul de moștenire genetică mexicană, aceștia au primit reduceri pentru călătorii în Mexic. Dacă a reieșit că sunt 30% mexicani, au primit o reducere de 30% la biletul de avion și tot așa.

Majoritatea nici măcar nu știau că există posibilitatea să aibă strămoși mexicani în familie și s-au declarat bucuroși de reduceri. Asta chiar dacă fenomenul migrației dinspre Mexic spre SUA a început undeva prin anii 1800, potrivit Departamentului de Securitate Statală american, relateazădigi24.ro.

Clipul este o lecție de viață pentru cei care dau dovadă de lipsă de toleranță, dar nu cunosc elemente importante din propria istorie. Însă poate cea mai amuzantă reacție a fost a unei femei în vârstă care a răspuns scurt și la obiect:

„Pfff…. în niciun caz” atunci când a fost întrebată dacă ar călători în Mexic. Atunci când testul ADN a dezvăluit că are doar 3% moștenire mexicană, a părut vizibil dezamăgită că nu primește o reducere consistentă la bilete de avion spre statul vecin din sud.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: