image
Sursa foto: politia.md

VIDEO // Percheziții în mai multe cazinouri de pe teritoriul țării: Au fost ridicați mii de lei

Percheziții în mai multe cazinouri clandestine de pe teritoriul țării. Mii de lei au fost ridicați.

Astfel, în perioada 10-20 noiembrie 2021, oamenii legii au descins în mai multe cazinouri clandestine de pe teritoriul țării, dar și în municipiul Chișinău, raioanele Comrat și Soroca. Astfel, au fost depistate 3 cazinouri clandestine în diferite regiuni ale țării.

În unul dintre cazuri a fost deconspirată activitatea ilegală a unei săli de cazinou într-o încăpere din municipiul Chișinău.

Ca urmare a perchezițiilor, polițiștii au depistat 11 persoane, fiind ridicate 6 mese de poker, fișe de poker, mijloace bănești, telefoane mobile. etc. Sala a fost luată în locațiune de la un agent economic, fiind amenajată drept un cazinou.

O altă descindere în forță a polițiștilor și procurorilor, în comun cu angajații SPIA a MAI, a avut loc în localitatea Chirsova, raionul Comrat, unde într-o încăpere își desfășura activitatea ilegală o sală cu jocuri de noroc.

În momentul operațiunii, polițiștii au depistat în local 15 persoane. La fel, au fost ridicate mai multe tipuri de substanțe narcotice, un aparat confecționat artizanal pentru consumul marijuanei, un pumnal, mai multe telefoane mobile, fișe pentru joc, precum și circa 40 de mii de lei.

Totodată s-a stabilit că patru dintre ei au fost anterior judecați pentru furturi, jafuri, trafic de droguri şi apartenență la organizații criminale.

La moment sunt efectuate măsuri de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanţelor şi atragerea la răspundere a persoanelor vinovate.

Potrivit poliției, în ultima perioadă au fost intensificate verificările ce țin de cazurile de jocuri de cărți cu mize pe bani, care duc la consecințe grave, cel mai recent exemplu fiind dublul omor de la Fălești, care a fost comis în urma unei neînțelegeri în timpul jocurilor de noroc.

Noutăţile partenerilor

comentarii: