image
Sursa foto: digisport.ro

Messi sau Ronaldo? Răspunsul superb dat de Mbappe când a fost pus să aleagă între cei doi

Kylian Mbappe a fost întrebat pe cine ar prefera să aibă coleg, dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, iar răspunsul starului lui Paris St. Germain a fost un compliment superb pentru cei doi jucători care au dominat fotbalul în ultimii ani.

"Dacă ar trebui să aleg dintre Messi şi Ronaldo pentru echipa mea, m-aş retrage pe bancă şi i-aş alege pe amândoi, ca să fiu sigur că voi câştiga", le-a spus Mbappe celor de la France Football.

"Pot alege pe unul dintre ei, dar nu ar fi neapărat în detrimentul celuilalt. Nimeni nu are dreptul să-i denigreze pe aceşti monştri sacri. Să aleg doar unul ar fi o insultă faţă de ceea ce au făcut până acum", a mai precizat atacantul francez.

n copilărie, Mbappe a fost un fan declarat al lui Ronaldo, însă fotbalistul campioanei din Ligue 1 spune că lucrurile s-au schimbat în ultimii ani.

"Când eram la Clairefontaine, eu şi ceilalţi băieţi aveam discuţii despre asta în multe rânduri. Recunosc că eram în favoarea lui Ronaldo de cele mai multe ori. Însă lucrurile s-au schimbat, de la an la an", a povestit jucătorul de 20 de ani.

Kylian Mbappe, considerat aproape unanim următorul superstar al fotbalului mondial, are cel mai bun sezon din carieră.

În actuala stagiune, atacantul lui PSG are 37 de goluri şi 17 pase decisive în toate competiţiile, cifre pe care nu le-a mai atins până acum.

Campion mondial cu naţionala Franţei în Rusia, anul trecut, Mbappe a fost al patrulea în clasamentul Balonului de Aur pe 2018.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: