image
Sursa foto: fortune.com

Schimbare la Netflix: Ce trebuie să știi, dacă ești abonat

Gigantul Netflix investește continuu în consolidarea poziției sale pe piață. Pentru a-și menține fanii activi și abonații interesați de tot ce se întâmplă pe platforma de streaming, compania face o mișcare interesantă pe piață. Cei de la Netflix au decis să se apropie mai mult de abonații lor și, eventual, să reușească să ademenească noi adepți ai programelor difuzate de companie.

Astfel, s-a creat un site dedicat utilizatorilor, unde aceștia din urmă pot fi puși în temă cu toate noutățile, beneficiile și ofertele pe care Netflix le pune la bătaie.

Este vorba mai degrabă despre un „minisite”, denumit Tudum. Dacă ești fan Netflix, acest nume îți va suna foarte cunoscut, deoarece este preluat de la evenimentul care a avut loc în septembrie.

Reprezentanții Netflix și-au anunțat deja abonații cu privire la apariția noului site și le promit că nu le va părea rău dacă îl vizitează. Aceștia promit că, prin intermediul platformei proaspăt create, fanii vor avea parte de interviuri exclusive, videoclipuri din culise, funcții bonus și multe altele. De asemenea, ei vor avea posibilitatea de a explora mai în detaliu filmele și producțiile difuzate pe marea platformă.

Nu în ultimul rând, cei care vor vizita Tudum vor avea ocazia de a consulta cele mai recente știri și trailere Netflix și vor afla detalii interesante despre despre lansările viitoare.

Există o secțiune pentru conținut în tendințe, precum și recomandări bazate pe baza vizionărilor anterioare.

Tudum este, evident, o altă modalitate pentru Netflix de a-și promova emisiunile și filmele, însă este lăudabilă acțiunea companiei, de a oferi o experiență îmbunătățită fanilor săi activi și nu numai și de a-i ajuta să găsească mai ușor pe platformă conținutul care li se potrivește cu adevărat, deoarece poate fi dificil să identifici ceea ce îți place într-o bibliotecă de conținut atât de vastă precum cea a Netflix, scrie Playtech.ro.

Noutăţile partenerilor

comentarii: