image
Sursa foto: Kenesha Antoine//Facebook

Un bărbat și-a cerut iubita în căsătorie sub apă, cu câteva momente înainte să moară înecat // VIDEO

Steven Weber Jr, din Louisiana, se afla în vacanță în Tanzania, alături de iubita lui, Kenesha Antoine, când s-a hotărât să o ceară de soție într-un mod inedit.

Iubita bărbatului, Antoine, a povestit ce s-a întâmplat pe pagina ei de Facebook. Din imaginile filmate chiar de ea se poate vedea cum Steven înoată pe sub apă, potrivit Daily Mail, citat de libertatea.ro.

El ține în mână o pungă în care se află o hârtie cu următorul mesaj: „Nu pot să îmi țin respirația suficient de mult ca să îți spun tot ce iubesc la tine. Dar, tot ce iubesc la tine, iubesc mai mult în fiecare zi”. Apoi, tânărul scoate din buzunar o cutie în care se află un inel. Din păcate, Antoine nu a apucat să accepte propunerea în căsătorie pentru că a murit înecat.

„Nu ai mai ieșit din adâncuri, astfel că nu ai apucat să auzi răspunsul meu: Da! Da! Un milion de ori DA, mă mărit cu tine”, a scris femeia care a mărturisit că trăiește, în loc de cele mai frumoase zile din viața ei, un coșmar.

Departamentul de Stat al SUA a anunțat că a luat la cunoștință că un cetățean american a murit în Tanzania. Detaliile despre modul în care Steve a murit nu au fost făcute publice.

Noutăţile partenerilor

comentarii: