image
Sursa foto: Getty Images

Nu este o problemă: Eden Hazard a vorbit despre posibilul transfer la Real Madrid

Eden Hazard a spus în repetate rânduri că visul său este acela de a juca în tricoul celor de la Real Madrid. În această vară, după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus, numărul unu de pe Bernabeu a avut trei ţinte. Potrivit Marca, Perez s-a gândit la Neymar, Mbappe sau Hazard, însă niciuna dintre variante nu s-a concretizat.

"Nu este o problemă dacă nu voi ajunge în Spania. Mă pot retrage de la Chelsea. Mă simt bine la acest club, în cadrul echipei. Familia mea este fericită la Londra. Îi iubesc pe fani, cred că și ei mă iubesc pe mine. Voi fi fericit cu orice s-ar întâmpla în viitor", a declarat Eden Hazard, conform celor de la AS.

Contractul lui Eden Hazard cu Chelsea expiră în 2020, iar londonezii fac eforturi să prelungească înțelegerea cu starul belgian. Astfel, conform presei din Anglia, lui Eden Hazard i se va propune un salariu anual de 18 de milioane de euro.

Hazard a ajuns pe Stamford Bridge în iunie 2012, când Chelsea le-a plătit 35,7 milioane de euro pentru transfer francezilor de la Lille. Belgianul mai are doi ani de contract cu câştigătoarea Cupei Angliei din acest an.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: