image
Sursa foto: Getty Images

Diego Maradona, demisie după doar două luni: Motivul ciudat pentru care a plecat de la Gimnasia de la Plata

Diego Maradona a demisionat din postul de antrenor al formaţiei Gimnasia de la Plata după doar două luni petrecute pe banca echipei argentiniene. Maradona nu s-a mai prezentat la antrenamentul de marţi, iar oficialii clubului au dezvăluit că nu va mai continua la Gimnasia.

Fosta mare vedetă a Argentinei a luat decizia de a renunţa din cauza faptului că actualul preşedinte al clubului, Gabriel Pellegrino, a decis să nu mai candideze pentru un nou mandat. Nicio promisiune din partea celorlalţi pretendenţi nu l-a putut îndupleca pe "El Pibe D'Oro". Apropiaţii lui au dezvăluit că decizia este una dureroasă, dar nimic nu-l poate face să se răzgândească.

Legenda de 59 de ani preluase echipa aflată atunci pe ultimul loc pe 8 septembrie şi a pregătit-o pentru 8 partide, din care a câştigat 3. La una din victorii, împotriva fostului său club, Newell's Old Boys, a asistat de pe margine pe un tron.

Maradona nu va rămâne multă vreme şomer - zvonurile susţin că fostul selecţioner al Argentinei s-ar putea întoarce în Mexic, la Dorados de Sinaloa. De altfel, a fost deja filmat un documentar despre prima sa perioadă petrecută acolo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: