image
Sursa foto: pinterest.com

Cel mai ciudat spion din lume; Mânca cât 15 oameni la un loc

Cantitatea pe care unele persoane pot să o consume fără să li se facă rău este uneori uimitoare, dar nu este o altă persoană în istorie precum Tarrare, bărbatul ce putea mânca orice.

Tarrare (nimeni nu ştie dacă acesta este numele său real) s-a născut în Lyon, Franţa. Acesta avea un apetit ce nu putea fi niciodată satisfăcut, relatează descopera.ro.

Pe când avea 17 ani, Tarrare cântărea 45 de kilograme şi putea mânca un sfert de vacă într-o zi. Cantitatea ar fi fost echivalentă cu cea a corpului său. În acea perioadă, familia sa a realizat că nu îşi mai permite să-l hrănească. Alungat de acasă, Tarrare a călătorit alături de o gaşcă de hoţi şi prostituate cerşind când putea mâncare. În cele din urmă, a întâlnit un francez ce a decis să utilizeze apetitul lui Tarrare pentru a atrage atenţia mulţimilor.

Putea începe prin a mânca lucruri precum pietre sau dopuri de sticlă, apoi începea să mănânce un întreg coş cu mere şi la marele final mânca animale vii cu totul, fără să le mestece mai întâi. În 1788, a suferit de obstrucţie intestinală în urma acestui regim. A fost dus la spital, iar o cantitate uriaşă de laxative i-au fost administrate. S-a recuperat rapid şi s-a oferit să-i mănânce ceasul de buzunar şi lanţul medicului său pentru a-i dovedi capacităţile sale. Tarrare avea o înfăţişare normală în afară de gura sa ce era neobişnuit de mare, iar dinţii săi erau extrem de ascuţiţi. Se spune că pielea stomacului său era atât de lungă încât o putea înfăşura în jurul său atunci când nu mânca.

Când au început războaiele revoluţiei franceze, Tarrare s-a alăturat armatei franceze, unde a fost spitalizat la scurt timp deoarece nu putea funcţiona cu raţia alimentară ce era furnizată soldaţilor. La spitalul din Soulz i-a fost alocată o raţie alimentară cvadruplă. Negăsindu-le apetisante, el a început să mănânce instrumentarul medical. Fascinaţi de ce vedeau, medicii militari au decis să realizeze câteva experimente.

Mânca cât 15 oameni la un loc

În timpul experimentelor, a consumat alimente alocate pentru 15 muncitori, raţia lui incluzând şi 15 litri de lapte. De asemenea, a mâncat un căţel, o pisică vie şi şerpi pentru a uimi medicii. Bărbatul a stat câteva săptămâni în spital, după care s-a reîntors în armată. Aici militarii au găsit o modalitate prin care îi puteau utiliza talentul. El urma să transporte documente secrete, în burtă. Pentru a se pregăti pentru această sarcină, Tarrare înghiţea iniţial o cutie din lemn cu documentele în interior.

După ce a defecat documentele intacte, i-a fost acordat postul de spion. Prima sa misiune a fost să transporte un mesaj unui colonel ce era captiv într-o închisoare din Prusia. Mintea sa nu era, însă, la fel de puternică precum stomacul, de asemenea nu i s-a spus cât de important era mesajul pe care îl transporta. Colonelul trebuia să trimită informaţii despre mişcările trupelor prusace. Tarrare a fost capturat în cele din urmă şi percheziţionat. Iniţial acesta nu şi-a divulgat misiunea, dar după câteva ore cu agenţii din Prusia a mărturisit. Ofiţerii au aşteptat ca bărbatul să elimine mesajul, dar când l-au citit au crezut că Tarrare încearcă să-i păcălească.

După acest incident a renunţat la postul de spion, iar medicii au încercat să-i trateze afecţiunea. Nimic nu a funcţionat, iar Tarrare era prins deseori în timp ce fura animale moarte pentru a le mânca sau când încerca să bea sângele altor pacienţi. A fost dat afară din spital de mai multe ori, după ce a fost prins la morgă în timp ce încerca să consume cadavre. Însă, în momentul în care un copil a dispărut, Tarrare fiind principalul suspect, el a fost dat afară din spital.

În 1798, s-a prezentat la un spital din Versailles cu o stare precară. Medicii l-au diagnosticat cu tuberculoză. O lună mai târziu a murit.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: