image
Sursa foto: digisport.ro

S-au încheiat negocierile pentru transferul lui Lewandowski la Real Madrid

Real Madrid a pus capăt negocierilor pentru transferul lui Robert Lewandowski, de la Bayern Munchen, anunţă Sky Sports Germania. Conform sursei citate, madrilenii consideră că preţul pe care Bayern îl solicită în schimbul fotbalistului (aproximativ 100 milioane euro) este unul exorbitant şi au încheiat tratativele.

Informaţia difuzată de Sky Sports vine la două zile după ce preşedintele clubului bavarez, Karl-Heinz Rummenigge, anunţase că Lewandowski va evolua la gruparea de pe Allianz Arena şi în sezonul viitor.

"Suntem foarte norocoşi să-l avem pe Lewandowski, cu atât mai mult cu cât el a semnat un contract pe termen lung cu noi. Nu avem motive de nelinişte. El va juca la Bayern Munchen şi în sezonul viitor", declarat Rummenigge.

Robert Lewandowski a sosit liber de contract la Bayern, în 2014, după despărţirea de Borussia Dortmund, iar atacantul de 29 de ani are 29 de goluri în 29 de meciuri pentru bavarezi, în acest campionat. În acest sezon, polonezul a jucat în 46 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat 40 de goluri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: