image
Sursa foto: Getty Images

Încă două premii pentru Cristiano Ronaldo: Portughezul, marele câștigător de la Globe Soccer Awards

După ce a pierdut Balonul de Aur în detrimentul croatului Luka Modric, Cristiano Ronaldo a câştigat două premii la Globe Soccer Awards.

Portughezul a plecat acasă cu trofeul acordat celui mai bun jucător din 2018, pentru care s-a luptat cu Antoine Griezmann şi Kylian Mbappe, dar şi cu cel acordat favoritului fanilor, pentru golul reușit în poarta lui Juventus, în ediția trecută din UEFA Champions League.

"Acum este 2019, un an nou, 2018 a trecut, am început anul 2019 foarte bine, cu un premiu minunat, cu acest gol deosebit, din păcate înscris în poarta echipei la care sunt acum, aşa că nu sunt prea bucuros, dar sunt fericit, le mulţumesc fanilor, fără ei fotbalul nu este nimic" a declarat Cristiano Ronaldo.

Starul lui Juventus a fost ales fotbalistul anului pentru a cincea oară la Globe Soccer Awards, gală în cadrul căreia antrenorul cu care Franţa a cucerit titlul mondial, Didier Deschamps, a fost desemnat cel mai bun tehnician din 2018.

Premiul pentru cea mai bună echipă din 2018 a fost câştigat de Atletico Madrid, în timp ce brazilianul Ronaldo, Blaise Matuidi, Zvonimir Boban şi Fabio Capello au fost premiaţi pentru întreaga carieră.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: