image
Sursa foto: privesc.eu

Maia Sandu îndeamnă chișinăuienii să nu-și piardă votul pentru cei fără șanse: Doar Andrei Năstase poate să le strice planul

Chișinăul riscă să ajungă pe mâinile a doi bandiți - Plahotniuc și Dodon, prin oamenii lor, Silvia Radu și Ion Ceban, iar Andrei Năstase este singurul care poate să le strice planurile.

Este declarația Maiei Sandu care îndeamnă locuitorii capitalei să nu-și risipească voturile pentru candidații care nu au nicio șansă.

„Suntem în fața unui mare pericol. Există riscul ca Chișinău să ajungă pe mâinile a doi bandiți. Plahotniuc și Dodon, prin oamenii lor – Silvia Radu și Ion Ceban. Dacă acest scenariu sumbru se va realiza, dezastrul din Chișinău va fi de neoprit. Știu că fiecare dintre noi aveți un candidat preferat, un om pe care ați vrea să-l vedeți în fruntea Chișinăului. Sau unii încă nu au decis pentru cine să voteze. Înțelegem acest lucru, dar în situația creată există un mare risc ca votul dvs. să se piardă, iar în turul doi să ajungă doi candidați pe care nu ni-i dorim, care nu ne reprezintă”, a declarat Maia Sandu,

„Indiferent de opțiunile și viziunile fiecăruia, trebuie să facem tot posibilul ca acest scenariu să nu se întâmple, iar singurul mod prin care putem să facem acest lucru este să votăm pentru un candidat care are șanse reale să-i învingă pe oligarhi și care poate să le strice planurile – pe Andrei Năstase. Dacă nu ne vom mobiliza, dacă nu vom vota unit și solidar, riscăm să pierdem cu toții. Părerile de rău nu vor schimba rezultatele alegerilor”, a mai spus președinta PAS.

Noutăţile partenerilor

comentarii: