image
Sursa foto: rise.md

Imagini care dovedesc că PSRM și Ceban au fost ajutați de politruci din Rusia la alegerile pentru primăria Chișinău

Noi dovezi care demonstrează că Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și în special Ion Ceban au beneficiat de sprijin din partea consultanților ruși, a fost făcut public de Rise Moldova. Este vorba de un video realizat chiar de Igor Dodon la staff-ul PSRM care sărbătorea victoria lui Ion Ceban la primăria Chișinău.

Pe lângă staff-ul socialiștilor, în imagini apar consultanți politici ruși care ar fi, de fapt, agenți FSB și SVR. De mai multe ori, Igor Dodon a calificat aceste informațiile drept falsuri.

Recent, într-o emisiune TV Igor Dodon afirma că atât PSRM, cât și el nu au apelat niciodată la consultanți străini. „Nici într-o campanie electorală, noi nu am apelat la consultanți străini. Dar știm că oponenții noștri fac acest lucru: americani, nemți, români, ucraineni. Noi știm”.

Amintim că în ultimele săptămâni la Chișinău s-a vorbit mai mult despre desantul de polit-tehnologi ruși care coordonează campania prezidențială a lui Igor Dodon.Investigațiile jurnalistice arată că echipa rușilor implicată în electorala din Moldova este divizată în trei părți. Echipa de comunicare, PR, jurisprudență și propagandă – care este condusă de Olga Grak. Echipa de politologi, psihologi, sociologi și ideologogi - condusă de Leonind Gonin. Și „echipa de forță” - desantul de agenți FSB și SVR, mulți din ei sub acoperire, cu nume fake, condusă de Yuri Gudilin.

#Kremlinovici. Stop-cadru

#Kremlinovici Acest video a fost filmat de Igor Dodon, anul trecut. O nouă investigație din seria #Kremlinovici, săptămâna viitoare, pe www.rise.md. Posted by RISE Moldova on Thursday, 29 October 2020

Noutăţile partenerilor

comentarii: