image
Sursa foto: AstroMeridian.Ru

Horoscop 26 mai: Nativii din zodia Taur se vor confrunta cu mai multe neînțelegeri

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 26 mai.

Berbec

Poate fi o zi deosebit de dificilă, în special în familie, acolo unde nici măcar dialogurile nu mai aduc rezultatele dorite. Soluția nu e deloc simplă, pentru că problemele sunt vechi.

Taur

Există riscul unor neînțelegeri majore cu cei din anturajul apropiat, pornind de la discuții mai vechi, de pe urma cărora nu ați ajuns la o înțelegere.

Gemeni

Este necesar să te orientezi foarte bine, înainte de a veni cu propuneri curajoase și a-i invita pe cei apropiați să își asume riscuri pe care doar tu le înțelegi.

Rac

Divergențele nerezolvate din cuplu pot deveni pietre de moară pe care vei crede că ești obligat să le duci în spate de acum înainte, deși nu este deloc așa.

Leu

Se poate ajunge ușor la o neînțelegere majoră cu cineva din mediul de la serviciu, chiar și în lipsa acestei persoane, doar pentru că ți se pare că primești prea puțin față de ce oferi.

Fecioară

Ai de protejat relațiile cu cei dragi și cu siguranță merită să faci acest efort, chiar dacă, pe moment, ți se pare inutil. Va veni și vremea rezultatelor, trebuie să ai un pic de răbdare.

Balanță

Poți ajunge foarte ușor la un conflict acut cu membrii familiei, mai ales dacă vei fi nevoit să te ocupi mai mult de treburile de la serviciu.

Scorpion

Există riscul să te agăți de trecut, de un anumit statut pe care l-ai pierdut și să te comporți ca și cum ai fi, în continuare, în acea situație.

Săgetător

S-ar putea să cauți consolare pentru nemulțumirile prezentului și să crezi că ai găsit-o cheltuind fără măsură sau consumând tot ce ai la îndemână.

Capricorn

Este necesar să tratezi relația de cuplu ca pe o floare gingașă, a cărei frumusețe poate să dispară, dacă nu o îngrijești așa cum se cuvine.

Vărsător

Iei cu tine, acasă sau la serviciu, problemele și te miri de ce nu ești eficient și nu te poți concentra. O soluție bună ar fi să descoperi cauzele tensiunilor pe care le trăiești acum.

Pești

Ai tendința de a le pune condiții celor dragi, poate chiar unele pe care ei nu le pot îndeplini, din diverse motive. E foarte greu de înțeles intenția ta reală, aceea de a-i ajuta să fie mai buni.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: