image
Sursa foto: elenarobu.md

Dorin Scobioală despre Harunjen și Bețișor: Sper că au biletele de plecare cumpărate, sper să nu fie lăsați să le folosească

„Încerc să înțeleg care este logica unora alde Bețișor sau Harunjen. Oare chiar speră să-și păstreze funcțiile, cu toate păcatele acumulate în slujba fostului regim? Poate speră să rămână nepedepsiți pentru obstrucționarea anchetării unor infracțiuni grave contra statului și a poporului și pentru favorizarea infractorilor?”, se întreabă jurnalistul Dorin Scobioală.

„ Încerc să înțeleg care este logica unora alde Bețișor sau Harunjen. Oare chiar speră să-și păstreze funcțiile, cu toate păcatele acumulate în slujba fostului regim? Poate speră să rămână nepedepsiți pentru obstrucționarea anchetării unor infracțiuni grave contra statului și a poporului și pentru favorizarea infractorilor? Nu-i cred atât de naivi. Cel mai probabil doar mai au de prestat servicii celor care i-au cocoțat în funcții și care i-au plătit în avans. Pe principiul ”stăm cât putem, după care по отработанной схеме - bacul de la Malovata - Transnistria - Odesa...”. Sper că au biletele de plecare cumpărate și sper să nu fie lăsați să le folosească”, a scris pe pagina sa de Facebook jurnalistul Dorin Scobioală.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: