image
Sursa foto: as.com

Soarta lui Lopetegui atârnă de un fir de aţă: Anunţul făcut aseară de presa spaniolă

Criza fără precedent în istoria recentă pe care o traversează Real Madrid, accentuată de eşecul cu Alaves (0-1), din weekend, ar putea duce la o decizie drastică a conducerii clubului.

Potrivit Onda Cero, şefii campioanei Europei se vor întâlni în cursul acestei zile şi vor discuta dacă este oportun ca Julen Lopetegui să continue pe banca formaţiei blanco.

Nu este exclus ca fostul selecţioner al Spaniei să fie demis, mai ales că urmează pauza de meciuri internaţionale, astfel că Florentino Perez are timp să găsească un înlocuitor.

Real Madrid nu a marcat în ultimele patru meciuri oficiale în toate competiţiile (6 ore şi 49 de minute au trecut de la ultimul gol al deţinătoarei trofeului UEFA Champions League), o situaţie extrem de rară în istoria clubului.

Este doar a treia oară când madrilenii au o astfel de serie negativă. Prima dată se întâmpla în 1982, Vujadin Boskov antrenor, iar a doua oară în 1985, cu Amancio Amaro pe banca tehnică.

După opt etape, Real Madrid este doar pe locul 4 în La Liga, cu 14 puncte, două mai puţine decât neaşteptatul lider Sevilla. Rivalele FC Barcelona şi Atletico au câte 15 puncte.

Rămâne de văzut dacă Perez va luat o hotărâre radicală, în contextul în care situaţia din clasament nu este dramatică, iar până la marele duel cu Barcelona au mai rămas mai puţin de trei săptămâni.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: