image
Sursa foto: jurnal.md

Atenție! O fată de 12 ani, din capitală, a dispărut fără urmă; Poliția a fost alertată peste două zile

O fată de 12 ani, din Chișinău, a dispărut de vineri de acasă și până acum nu se știe nimic despre locul aflării ei. Copila a dispărut în sectorul Buiucani.

„A dispărut fiica mea, pe nume Valeria Diminet. Oamenii de bună credință care o cunosc sau au informații despre ea, vă rog să mă contactați la nr. de tel 060950606”, a scris astăzi mama fetei, pe rețelele de socializare.

Mama copilei a mai spus că fata s-a pornit să cumpere înghețată vineri seara, în jurul orei 17:00, și de atunci nu se știe nimic despre ea.

În ziua în care a ieșit din casă, minora era îmbrăcată într-un cardigan denim, cu multe aplicații. Mai purta blugi rupți și ghete negre, cu imprimeuri sub formă de trandafiri roșii.

Deși fata a dispărut de vineri seara, din motive necunoscute mama ei a alertat poliția și a tras semnale de alarmă pe rețelele de socializare abia în această seară.

Natalia Stati, ofițer de presă la Poliția capitalei, a precizat pentru Jurnal.md că mama fetei a anunțat astăzi poliția.

„Azi, 31 mai, la IP Buiucani s-a adresat mama minorei, comunicând că minora a părăsit vineri locuința, fără voie. Cazul este înregistrat, au fost orientate toate subdiviziunile cu privire la dispariție. Polițiștii întreprind toate măsurile pentru stabilirea locului aflării minorei”, a declarat Natalia Stati.

dispărutădispărută

Noutăţile partenerilor

comentarii: