image
Sursa foto: Getty Images

Exod la Real Madrid! Florentino Perez şi Zidane vor să obţină 200 de milioane de euro din vânzarea mai multor staruri

Florentino Perez şi Zinedine Zidane (48 de ani), preşedintele şi antrenorul de la Real Madrid, au pus la cale o strategie prin care încearcă să obţină nu mai puţin de 200 de milioane de euro. Madrilenii vor să vândă mai mulţi jucători, printre care Gareth Bale şi James Rodriguez.

Pandemia de COVID-19 a dat peste cap toată lumea, în special din punct de vedere financiar. Fotbalul nu face excepţie, iar Marca scrie că e puţin probabil ca Real Madrid să facă vreun transfer în perioada de mercato care urmează să se deschidă dacă nu vinde jucători de cel puţin 200 de milioane de euro.

Jucători ca Gareth Bale şi James Rodriguez sunt pe lista de jucători de care Zidane şi Perez vor să scape. Apoi, Modric, Lucas Vazquez, Luka Jovic şi Mariano Diaz sunt şi ei pe lista de plecări. De asemenea, Realul ar putea scoate bani şi din vânzarea lui Dani Ceballos, cel care e împrumutat la Arsenal pentru moemnt. Rămâne de văzut câţi bani va reuşi să strângă formaţia de pe "Santiago Bernabeu" din jucătorii pe care îi scoate pe "tarabă".

La capitolul vânzări, Real Madrid a punctat deja prin vânzarea lui Achraf Hakimi la Inter, pentru care madrilenii au primit 40 de milioane de euro. De asemenea, Realul l-a vândut pe Javi Sanchez la Real Valladolid în schimbul a trei milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: