image
Sursa foto: Ziarul Puterea

Prezicerile astrale pentru astăzi, 11 octombrie

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 11 octombrie.

Berbec

Ar fi bine să pornești de la primele ore ale acestei zile cu intenții bune, de respect față de programul, dorințele și chiar intențiile celor din jur.

Taur

Există un pericol care se ascunde sub masca celor mai intense dorințe, cele la care nu vrei să renunți. Problema e că această atitudine te poate face orb la orice alt lucru, bun sau rău.

Gemeni

Pot să apară neînțelegeri acute cu cei de la serviciu, unele care să lase urme inclusiv asupra stării tale de sănătate, dacă vei ceda în fața emoțiilor negative.

Rac

Poate fi o zi presărată cu mai multe momente neplăcute, care îți pot schimba dispoziția generală pentru destul de mult timp de acum încolo, dacă vei permite acest lucru.

Leu

Sunt posibile tensiuni în familie, din cauza unor probleme nerezolvate la timp. E nevoie de multă răbdare în tot ce faci, mai ales în exprimare.

Fecioară

Ar fi bine să fii tu cel înțelegător și calm și să îți propui acest lucru chiar de dimineață, ca să nu ajungi la complicații nedorite cu cei din anturaj.

Balanță

Poate fi dificil de suportat tensiunea la care vei ajunge în anumite situații, cum ar fi cele generate de cei dragi sau de familie.

Scorpion

Este o zi care îți poate slăbi rezistența la stres și știi deja cum vei fi tentat să reacționezi, să te impui cu orice preț și indiferent de consecințe.

Săgetător

Ar fi bine să fii atent la ce spui, la ceea ce ai de explicat, ca să nu creezi confuzii și să nu induci în eroare oamenii care se bazează pe buna ta credință.

Capricorn

Sunt posibile situații greu de gestionat, legate de bani sau orice alt fel de resurse. Obstacolele sunt firești, dar reacțiile tale s-ar putea să nu fie.

Vărsător

Vezi mai multe probleme decât sunt, în realitate și nici nu faci efortul de a le evalua corect. Poate ai impresia că așa te vei mobiliza, dar te poți și descuraja.

Pești

Este posibil ca toate tensiunile din această zi să nu ajungă la tine, să nu te afecteze decât foarte puțin și asta fără să faci vreun efort special.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: