image
Sursa foto: Instagram

Greenwood a fost eliberat pe cauţiune după trei nopţi de arest pentru viol şi ameninţări cu moartea

Mason Greenwood (20 de ani) a primit prima veste bună după trei zile de coşmar. Coşmar pe care l-a provocat singur prin violarea iubitei sale Harriett Robson (18 ani), pe care a umplut-o de sânge în urma bătăilor aplicate.

Greenwood a fost eliberat, pe 2 februarie, pe cauţiune din arest, unde se afla pentru violarea iubitei sale, Hariett Robson

După ce fotbalistul a fost reţinut ca urmare a pozelor şi a informaţiilor publicate pe reţelele sociale de Hariett, reacţiile nu au întârziat să apară şi să penalizeze drastic derapajul fotbalistului considerat unul dintre marile talente ale fotbalului englez.

După ce Manchester United i-a suspendat contractul şi a scos din oferta clubului absolut toate obiectele promoţionale, suporterii au început să ceară schimbarea tricourilor cu numele lui Greenwood pe spate sau returnarea banilor.

Compania de jocuri EA Sports a anunţat că fotbalistul în cauză a fost eliminat din jocul FIFA 22, inclusiv din modurile de joc Ultimate team şi Ultimate Draft.

Iar firma de echipament sportiv Nike a anunţat că a rupt contractul cu Mason Greenwood.

"Un tânăr de 20 de ani arestat duminică, 30 ianuarie 2022, sub acuzaţia de viol şi asalt asupra unei femei a fost eliberat pe cauţiune pe perioada investigaţiilor", se spune în comunicatul poliţiei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: