image
Sursa foto: Nadejda Roșcovanu

După Șor, și Dodon atacă ambasadorii occidentali: „Ați luat apă în gură și ați băgat capul în nisip”

Liderul PSRM Igor Dodon a lansat astăzi mai multe acuzații dure în adresa ambasadorilor UE și SUA care, în opinia sa, ar trebui să reacționeze la faptul că președintele Maia Sandu refuză să înainteze candidatul PSRM-Șor la funcția de premier.

„Interesant de ce tac ambasadorii? Imaginați-vă, stimați ambasadori UE, SUA și alții, dacă eu îmi permiteam așa dezmăț? Săreau toți ambasadorii în capul meu. Unde sunt acum ambasadorii cu „mari standarde europene și acquis comunitar”? De ce tăceți? Ați luat apă în gură și ați băgat capul în nisip? De ce? „Pentru că e rea, dar e a noastră”. Stimați ambasadori europeni, ați mai avut politicieni pe care îi puneați la icoanele europene: Filat, Leancă, Lupu, Plahotniuc. Le iertați totul. Când guvernele proeuropene furau miliarde, le băteați pe spate și le spuneați „bravo”. Acum când „liubimicika” voastră încalcă Constituția, ați luat apă în gură? Chestia asta va fi penalizată, nu de mine, de popor”, a declarat Dodon în cadrul emisiuni sale online.

Liderul PSRM a acuzat-o pe Maia Sandu de tentativă de uzurpare a puterii în stat și a numit-o „führer”.

Într-un alt context, Igor Dodon a declarat că la „Maia Sandu e stricată plastinka”. „Are doar trei melodii: lupta cu corupția, reforma justiției și aderearea la UE și NATO”, a mai spus Dodon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: