image
Sursa foto: libertatea.ro

O femeie dispărută de opt luni a fost descoperită îngropată în curtea casei sale; Fiica ei este principalul suspect

Daniela Nerina Cicchini, o femeie în vârstă de 49 de ani din Argentina, a fost dată dispărută în urmă cu opt luni. Familia și prietenii au căutat-o cu disperare, dar niciun semn n-a fost găsit.

Până de cuând, când vecinii au constatat că-n curtea casei Danielei era forfotă mare. Se construia ceva nou, un grătar.

Poliția a descoperit cadavrul Danielei la doar 50 de centimetri sub locul unde urma să fie turnată fundația pentru grătar, a anunțat clarin.com! Poliția a venit azi dimineață la proprietatea din Tolosa cu câinii antrenați pentru astfel de cazuri, dar mirosul era foarte înțepător ca să nu se prindă cineva că acolo ceva era în neregulă.

Fiica și iubitul ei locuiau cu Daniela La respectiva locație, Daniela locuia cu fiica ei de 17 ani și cu iubitul acesteia, în vârstă de 45 de ani!

După ce au spart fundația de beton făcută pentru grătar, oamenii legii n-au trebuit să sape mult pentru a găsi cadavrul.  Poliția a confirmat că acel cadavru era al Danielei, dar nu s-au dat explicații oficiale despre felul în care a murit, scrie libertatea.ro.

Fiica ei și iubitul sunt principalii suspecți în acest caz, iar un procuror a cerut deja arestarea lor, semn că oamenii legii au suficiente dovezi că a fost o crimă. Daniela a fost văzută ultima oară în luna iunie a anului trecut, când a ieșit să se vadă cu un anume Alejandro, un bărbat pe care l-a întâlnit într-un club.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: