image
Sursa foto: Getty Images

Bayern schimbă foaia: Hoeness anunţă cel mai mare buget de transferuri din istoria echipei

Uli Hoeness, preşedintele lui Bayern Munchen, anunţă că deţinătoare titlului în Germania va avea în vară cea mai scumpă campanie de transferuri. Hoeness spune că Bayern trebuie să-şi întinerească lotul.

Bayern Munchen are o situaţie financiară excelentă, însă oficialii echipei bavareze au încercat până acum să fie foarte cumpătaţi pe piaţa transferilor. Bayern s-a ferit să intre în cursă cu cluburile care au ajuns să investească sume astronimice pe transferuri.

Însă Uli Hoeness anunţă că Bayern va avea în vară cea mai costisitoare campanie de transferuri: ”Suntem în proces de întinerire a echipei. Acesta va fi cel mai program de investiţii pe care Bayern l-a avut vreodată”, spune preşedintele lui Bayern, citat de Bild.

Jurnaliştii germani notează că oficialii campioanei Germaniei vor propune un buget de transferuri de peste 200 de milioane de euro. Printre cei care ar urma să vină la Bayern sunt Nicolae Pepe (23 de ani, ”aripă” dreapta, Lille, 80 de milioane de euro), Callum Hudson-Odoi (18 ani, mijlocaş ofensiv, Chelsea, 35 de milioane de euro) şi Lucas Hernandez (23 de ani, fundaş central, Atletico Madrid, 80 de ani).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: