image
Sursa foto: WOWBiz

Horoscop 14 septembrie: Racii vor avea o zi frumoasă

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 14 septembrie.

Berbec

Există riscul de a trăi o dezamăgire legată de muncă sau de starea de sănătate. Nu sunt probleme noi, dar poate că nu le-ai dat importanța cuvenită la momentul potrivit.

Taur

S-ar putea ivi o mulțime de neînțelegeri cu cei dragi, din diverse motive. Problema nu e de unde pleacă aceste conflicte, ci unde se poate ajunge din cauza lor.

Gemeni

Poate că ai cele mai bune intenții și nu înțelegi de ce s-ar supăra vreun apropiat pe tine, dar nu trebuie să uiți că fiecare om trăiește în propria lume, cu propriile impresii.

Rac

Este posibil să nu ajungi acolo unde vrei, să nu găsești ceea ce cauți și cu toate astea, să ai parte de o zi frumoasă. Pentru asta, e suficient să fii mai binevoitor cu tine.

Leu

Anumite dorințe sunt greu de împlinit, dar asta le face să fie cu atât mai valoroase pentru tine. Ar trebui evitată starea de tensiune, chiar dacă tu crezi că așa te mobilizezi.

Fecioară

Îți creezi singur motive de nefericire, doar pe baza unor impresii pe care nu le verifici. Ar fi bine să iei în calcul varianta că adevărul e undeva la mijloc.

Balanță

Ai impresia că eforturile tale nu vor fi nici recompensate, nici respectate. Poate că așa este, dar o atitudine mai constructivă ți-ar prinde mai bine.

Scorpion

Te opui vehement unor schimbări în relațiile de parteneriat, cu toate că și tu știi foarte bine că opoziția ta este inutilă și nu face decât să prelungească o serie întreagă de probleme.

Săgetător

Ai o misiune grea pe plan profesional, iar problemele din familie sunt picătura care ar putea umple paharul nemulțumirilor tale.

Capricorn

Una spui și alta se înțelege, dar acesta nu trebuie să fie un motiv de ceartă sau de conflict. Poate că oamenii care înțeleg altceva… au și ei dreptate.

Vărsător

Este necesar să faci un sacrificiu, să renunți la o cheltuială pentru tine, de dragul cuiva, sau să faci o altă strategie financiară, din cauza unui apropiat.

Pești

Discuțiile în contradictoriu din cuplu pot deveni antrenante și pot aduce inspirația care îți lipsea, cu condiția să nu degenereze în conflicte.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: