image
Sursa foto: digisport.ro

Cine este Kathryn Mayorga, femeia care îl acuză de viol pe Cristiano Ronaldo: Ce făcea înainte de scandal

Cristiano Ronaldo continuă să se descurce excelent pe teren, unde a ajutat-o pe Juventus să aibă un start de sezon perfect, cu 10 victorii în tot tâtea meciuri, însă are probleme mari în viaţa personală.

Kathryn Mayorga, o americancă de 34 de ani, îl acuză de viol pe starul portughez. Incidentul s-ar fi petrecut în Las Vegas, în 2009, cu puţin timp înainte ca fotbalistul să devină oficial jucătorul celor de la Real Madrid.

Cazul ar fi fost închis acum 9 ani cu o înţelegere financiară între cele două părţi, însă femeia, la sfatul noului său avocat, a decis să iasă în faţă şi să încerce să-şi câştige dreptatea în justiţie. Poliţia din Las Vegas a redeschis ancheta, iar situaţia s-ar putea complica pentru lusitanul de 33 de ani, mai ales că, acum, ies la iveală alte acuzaţii asemănătoare.

Cine este Kathryn Mayorga şi cu ce s-a ocupat înainte de izbucnirea scandalului

Până în urmă cu ceva timp, femeia care îl acuză de viol pe cvintuplul câştigător al Balonului de Aur a lucrat ca profesoară, într-o şcoală elementară. Dar a demisionat, pentru că "acum, am nevoie de toate puterile", a explicat în Der Spiegel, publicaţia germană care a readus cazul în prim-plan.

Lucrul cu cei mici a ajutat-o pe americancă să treacă mai uşor peste ceea ce s-a întâmplat cu aproape un deceniu în urmă. Anterior, spera să devină model şi îşi câştiga existenţa lucrând ca hostess în barul în care l-a cunoscut pe portughez.

Kathryn avea 25 de ani în 2009 şi tocmai trecuse peste un divorţ. Fostul ei soţ provenea dintr-o familie albaneză şi lucra ca barman. Repara calculatoare pentru a-şi rotunji venitul, susţine Der Spiegel.

Cei doi s-au căsătorit în 2008, la scurt timp după ce Mayorga absolvise. A obţinut o diplomă în jurnalism, la Universitatea Nevada, din Las Vegas. Nu a practicat vreodată această meserie.

Drumul până la statutul de absolventă nu a fost deloc uşor. Născută şi crescută în Las Vegas, într-o familie cu tată pompier şi mamă casnică, femeia care e pregătită să-l înfrunte la tribunal pe Cristiano a avut probleme în copilărie.

A suferit de deficit de atenţie, le-a spus mama ei celor de la Der Spiegel, şi îi era greu să înveţe. Se concentra cu greu şi avea dificultăţi să-şi ţină gândurile în ordine. Tocmai de aceea, Kathryn are şi acum momente în care vorbeşte foarte repede.

"Mi-a fost greu să mă maturizez. Mi-era greu să învăţ în clasă, la şcoală. M-am spetit şi am vrut să demonstrez ceva", le-a povestit jurnaliştilor germani.

În copilărie şi adolescenţă, femeia care îl acuză de viol pe Cristiano Ronaldo a jucat softball şi fotbal, dar nimic serios. Probabil pasiunea pentru "soccer" explică şi faptul că ştia cine era portughezul, atunci când l-a cunoscut.

Cu siguranţă, însă, şi-ar fi dorit să nu-l cunoască vreodată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: