image
Sursa foto: buzz.md

Cadavrul unui copil de 12 ani, găsit în subsolul unei construcții nefinisate din Orhei; Un adolescent a fost reținut

Cadavrul unul băiat de 12 de ani, cu semne de moarte violentă, a fost depistat astăzi în subsolul unei construcții nefinisate din municipiul Orhei.

Angajaţii Inspectoratului de Poliţie Orhei au fost sesizaţi astăzi dimineață despre faptul că în subsolul unei construcții nefinisate din municipiul Orhei, a fost depistat cadavrul unui tânăr cu semne de moarte violentă.

Veniți la fața locului, polițiștii au stabilit identitatea cadavrului, acesta fiind un băiat de 12 ani, domiciliat în municipiul Orhei.

Ca urmare a măsurilor speciale de investigații, polițiștii au identificat și reținut persoana suspectă în comiterea omorului.

Acesta s-a dovedit a fi un adolescent în vârstă de 14 ani, din aceeași localitate.

Împreună cu tatăl său, acesta a fost escortați la Inspectoratul de Poliție Orhei pentru a fi audiat. În cadrul audierilor, băiatul și-a recunoscut fapta.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 145, Cod Penal al RM „Omorul intenţionat săvârșit cu bună știință asupra unui minor”. Conform legislației persoana culpabilă de asemenea infracțiune se pedepsește cu închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţiune pe viaţă.

În continuare poliția întreprinde acțiuni de urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs omorul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: