image
Sursa foto: Getty Images

Ce condiţii pune Zidane pentru a veni la Chelsea: Suma colosală pe care trebuie s-o pună englezi la bătaie

Zinedine Zidane, fostul antrenor al lui Real Madrid, pune condiţii pentru a semna cu Chelsea: antrenorul francez doreşte un buget de 200 de milioane de euro pentru transferuri şi promisiunea că belgianul Eden Hazard va continua la clubul din Londra.

”Zizu” caută să revină în fotbal, iar Chealsea pare o variantă foarte bună pentru antrenorul francez. Fostul antrenor al lui Real Mandrid a inpus însă nişte condiţii cheie: buget de 200 milioane de euro pentru trasferuri şi promisiunea că Eden Hazard va continua la ”Albaştri” şi sezonul viitor. zidane l-a dorit pe Hazard şi pe când antrena la Real Madrid.

Conform informaţiilor apărute în presă, Zidane a mai cerut să i se permită o colaborare mai strânsă cu Marina Granovskaia, unul dintre directorii clubului şi o persoană cheie, care se implică în achiziţia de jucători. Francezul vrea ca bugetul să fie cheltuit cât mai eficient, iar cu echipa formată să poată ataca atât campionatul în Anglia, cât şi competiţiile europene.

Chelsea ocupă locul şase în Premier League, în acest moment, ceea ce o situează în afara competiţiilor europene. Fanii sunt tot mai nemulţumiţi de prestaţia echipei sub comanda lui Sarri, iar oficialii trebuie să vină cât mai curând cu o soluţie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: