image
Sursa foto: uefa.com

Doctorul naționalei Egiptului a făcut anunțul OFICIAL: Când va reveni Salah pe teren

Mohamed Salah (25 de ani), atacantul celor de la Liverpool, va rata primul meci pe care naționala Egiptului îl va disputa la Cupa Mondială din Rusia.

Anunțul oficial, care închide astfel orice fel de speculație, a fost făcut azi de către doctorul echipei naționale, în cadrul unei conferințe de presă. Astfel, oficialul reprezentativei africane a precizat că perioada în care Salah va sta departe de gazon nu va fi mai lungă de trei săptămâni.

În aceste condiții, sunt șanse foarte mici ca Salah să fie utilizat în primul meci al Egiptului, cel contra Uruguay-ului, programat pe data de 15 iunie. În schimb, fotbalistul va fi apt de joc pentru celelalte două partide din grupă, cu Rusia și Arabia Saudită.

"A fost o noapte foarte grea, dar sunt un luptător. În ciuda speculațiilor, sunt încrezător că voi fi în Rusia să vă fac mândri. Dragostea și susținerea voastră îmi oferă forța de care am nevoie", a notat Mohamed Salah pe contul personal de Twitter la o zi după finala pierdută în fața celor de la Real Madrid.

Salah, în vârstă de 25 de ani, s-a accidentat la umăr în prima repriză a finalei UEFA Champions League, la scorul de 0-0. El a fost înlocuit cu Lallana în minutul 31.

Egiptul va debuta la Cupa Mondială din Rusia contra Uruguayului pe 15 iunie. Egiptul va întâlni în Grupa A Rusia, Arabia Saudită și Uruguay.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: