image
Sursa foto: captură video

Încă un dosar penal, al 12-lea, deschis pe numele lui Gheorghe Petic: De această dată este acuzat de... incest

Un nou dosar penal, al 12-lea, pe numele membrului Platformei Demnitate și Adevăr, Gheorghe Petic. De această dată, Petic este cercetat penal în baza articolul 201, alineatul 1, Cod Penal, fiind învinuit de „întreținerea raportului sexual între rude pe linie dreaptă până la gradul trei inclusiv, precum şi între rude pe linie colaterală (fraţi, surori)”, care se pedepseşte conform legii cu închisoare de până la cinci ani.

„Bună dimineața, țara mea, buna dimineața domnule Procuror General Stoianoglo! Astăzi, citind un rechizitoriu, am aflat că mai am un dosar penal cu nr 2018040172, despre care habar nu am avut.

E al 12-lea la numar, nu e de glumit domnule Procuror General, e prea, prea. Chiar articolul INCEST? De data asta art 201 alin ( 1) lit b) Cod Penal. Ура товарищи!!! Da, apropo, ,,incest” subânțelege întreținerea relațiilor sexuale între rude apropiate. E tare articolul, nu?”, a scris Gheorghe Petic, pe pagina sa de Facebook.

GP//FacebookGP//Facebook

Amintim că pe data de 11 decembrie curent, Gheorghe Petic anunța că pe numele său a fost deschis încă un dosar penal, al 11-lea la număr.

Pe data de 20 martie curent, Gheorghe Petic a fost condamnat la trei ani și șase luni de pușcărie, cu executarea pedepsei într-un penitenciar de timp semi-închis și trebuia să achite o amendă de 30.000 de lei.

Ulterior, pe data de 19 iulie, acesta a fost eliberat, iar pe data de 3 decembrie dosarul a fost trimis la rejudecare, ședința preliminară a fost amânată din motiv că actualul avocat a lui Petic a solicitat timp pentru a face cunoștință cu dosarul acestuia.

Gheorghe Petic, ofițer în rezervă, a făcut anterior mai multe dezvăluiri despre contrabanda cu țigări în care ar implicați mai mulți funcționari de rang înalt.

Petic a fost reținut pe data de 12 octombrie 2018, în centrul orașului Ungheni, fiind învinuit de viol. La rândul său, Petic a menționat de nenumărate ori că acest dosar este unul politic, făcut la comandă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: