image
Sursa foto: digisport.ro

Real transferă un jucător de 31 de ani pentru o sumă incredibilă: 90 de milioane de euro

Edison Cavani a devenit, potrivit Don Balon, principalul obiectiv pentru Real Madrid, în perioada de mercato din vară. Deşi vârful are 31 de ani, Florentino Perez e gata să pună la bătaie o sumă impresionantă pentru transferul lui: 90 de milioane de euro.

Cu Benzema într-o criză de formă acută, şi cu Bale măcinat de accidentări, Real are nevoie de întăriri în ofensivă. Dacă în acest sezon de Ligă, problemele din atac nu s-au văzut, Ronaldo fiind salvatorul grupării blanco, în campionat lucrurile stau total diferit. Madrilenii sunt la 15 puncte de Barcelona, neavând nicio şansă la titlu.

În aceste condiţii, în ultima perioadă s-a vorbit despre posibilitatea ca Lewandowski sau Kane să ajungă pe Bernabeu. În acest moment, aceste două piste par închise, în condiţiile în care Bayern şi Tottenham nu par dispuse să se despartă de starurile lor. Astfel, Perez a ajuns la varianta Cavani, un golgheter cu cifre excepţionale.

Real vrea să profite de faptul că uruguayanul nu are o relaţie foarte bună cu Neymar, starul incontestabil de la PSG, şi să îl achiziţioneze. Suma e una uriaşă, mai ales că sud-americanul a trecut de mult de prima tinereţe: 90 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: