image
Sursa foto: gostica.com

La noapte va avea loc un uluitor fenomen astrologic - Superluna Zăpezii; Cum ne va afecta pe toți

În această noapte, va avea loc un fenomen astronomic inedit. Superluna Zăpezii, așa cum este denumită, va fi cea mai luminoasă și cea mai mare lună plină din anul 2019.

Luna plină a lunii februarie este una dintre cele mai mari și strălucitoare luni pline ale anului, diametrul ei fiind cu 7% mai mare decât al unei luni pline obișnuite, iar strălucirea ei cu 15% mai mare decât a unei luni pline obișnuite. De asemenea, Luna se va afla foarte aproape de pământ și de aceea ne va influența enorm trăirile și viețile în perioada următoare de timp. Din punct de vedere astrologic această lună plină imensă va avea loc în primul decan al Fecioarei, la 0, 42 grade, în timp ce Soarele se va afla în semnul Peștilor, la 0, 42 grade.

Cum ne afectează pe noi, oamenii, luna plină?

1.Somnul se înrăutățește

Un studiu care a monitorizat activitatea creierului în timpul somnului a arătat că durează mai mult să adormi când e Luna plină decât în alte faze ale Lunii. Somnul este mai scurt și mai puțin profund.

2. Stările emoționale se schimbă brusc

Cercetările au arătat faptul că gravitația Lunii este responsabilă și cu amestecul emoțiilor noastre. Persoanele instabile sau cele anxioase ori depresive au dificultăți când Luna este plină.

3. Fertilitate crescută

Se spune că, pe lună plină, femeile au șanse mai mari să rămână însărcinate. Luna, în general, este asociată cu fertilitatea.

4. Vise mai ciudate

Luna plină ne influențează și visele, care pot deveni mai bizare în această noapte.

Acestă Lună plină cade în semnul Fecioarei și ne ajută ca în perioada următoare să facem o curățenie cu rol purificator și vindecător pentru viețile, sentimentele și inimile noastre.

Trebuie să știm că această Super lună nu va trece oricum, ci determinându-ne să ne punem în ordine viețile și mai ales emoțiile. Acolo unde domneau haosul, dezorganizarea, dubiile, îndoielile, chiar și în dragoste sau în muncă, ni se cere o mare claritate. Nevoia de a lumina acele domenii ale vieții noastre pe care le-am ținut în umbră, refuzând sau amânând să le clarificăm, devine pur și simplu imperioasă. Și cum vom face acest lucru, poate vă veți întreba... Ei bine, nu evitând sau ignorând ceea ce ținem adânc ascuns în suflet, ci confruntând. Discutând, scoțând la lumină, aranjând, clarificând, punând totul pe tavă și analizând cu luciditate, rațiune și toleranță.

Această Super Lună este un moment extrem de puternic și îl putem transforma într-un moment al manifestării, ajutându-ne de energia sa colosală pentru a ne îndepărta și a spune adio situațiilor sau oamenilor care ne țineau blocați, încătușați sau la ani lumina de ceea ce suntem noi cu adevărat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: