image
Sursa foto: jurnal.md

Mistuiți de flăcări: Doi bătrâni din Basarabeasca și Orhei au fost găsiți carbonizați în locuințe

Un bătrân de 61 de ani din raionul Basarabeasca și altul de 71 din Orhei, și-au pierdut viața din cauza incendiilor care au izbucnit în locuința acestora.

Primul caz a avut loc în satul Abaclia, raionul Basarabeasca. În dimineața zilei de ieri, salvatorii au fost alertați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu într-o construcție auxiliară a unei case de locuit.

În timpul lichidării incendiului, salvatorii au depistat cadavrul carbonizat a unui bărbat în vârstă de 61 de ani. În urma arderii a fost afectat interiorul construcției cu suprafața totală de 24 m2.

Totodată, al doilea caz în care a fost necesară intervenția pompierilor a fost înregistrat ieri, în satul Jora de Sus a raionului Orhei. Potrivit IGSU, incendiul a izbucnit într-o casă de locuit. Ajunși la fața locului pompierii au reușit să lichideze focul în cel mai scurt timp, iar în interiorul casei a fost depistat cadavrul proprietarului în vârstă de 71 de ani.

Potrivit primelor informații, incendiul s-a produs după ce o plapumă  de pe cuptor a mocnit, iar proprietarul se presupune s-ar fi intoxicat cu produsele arderii și fum.

Cauza, circumstanțele, dar și prejudiciile materiale în ambele cazuri urmează a fi stabilite ulterior.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: