image
Sursa foto: marca.com

Luka Modric a luat decizia cu privire la viitorul său

Luka Modric s-a decis asupra viitorului său. Desemnat cel mai bun jucător de la Cupa Mondială din Rusia, Modric a luat decizia de a continua la Real Madrid. Fotbalistul croat a fost dorit cu insistență, în această vară, de Inter Milano.

Modric ar fi primit o ofertă extrem de tentantă din partea italienilor care consta în 10 milioane de euro salariu în cei 4 ani de contract, Mai mult, Luka Modric avea posibilitatea să mai rămână încă 2 ani la Jiangsu Suning, echipă deținută de aceeași patroni ca ai celor de la Inter Milano.

Modric a postat, vineri, o imagine de la antrenamentul Realului. "Înapoi la muncă", este mesajul care însoțește imaginea postată de mijlocașul croat pe Twitter.

Cei de la AS scriu că Modric a luat, împreună cu familia, decizia de a rămâne la Real Madrid. Totodată, Modric va încercă să își negocieze o creștere a salariului. În prezent, Luka Modric câștigă 6,5 milioane de euro pe an. Cei mai bine plătiți jucători de la Real Madrid sunt Gareth Bale și Sergio Ramos (11 milioane de euro), urmați de Toni Kroos și Benzema (8,5 milioane de euro).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: