image
Sursa foto: Jurnal.md

Jurnal TV, în vacanță forțată pentru toată luna august; Val Butnaru: În toamnă revenim cu o televiziune la o nouă treaptă

Jurnal TV intră în vacanță forțată. Pentru toată luna august. În această perioadă sperăm să obținem un nou sediu, pentru ca în septembrie să revenim în casele dumneavoastră cu noi programe de divertisment și emisiuni informative.

Schimbarea spre bine o vom datora și vouă, iubiții noștri telespectatori. Procesul a început și credem că ne va reuși.

În imagini vedeți doar o parte din tehnica demontată din actualul sediu, pentru a fi dusă la „casă nouă”, până la sfârșitul lunii curente.

„Astăzi este ultima zi de emisie în direct, dar de mâine, nu de luni se începe o altfel de muncă. Ușor, ușor începem să trecem redacția noastră într-un sediu nou”, afirmă directorul Jurnal Trust Media, Val Butnaru.

După un repaus, Jurnal TV va fi din nou în casele voastre, cu noi emisiuni realizate într-un alt sediu.

„Vă promitem că din septembrie veți avea parte de niște emisiuni care o să vă placă cu adevărat. Sunt emisiuni noi toate, o grilă regândită special pentru dumneavoastră. Eu cred că mai multă lumină vom avea începând cu 26 august. Marele protest popular din 26 august va însemna acea flacără care va aprinde o speranță la care am visat de mulți ani cu toții”, a adăugat Val Butnaru.

Trecerea postului nostru de televiziune la un sediu nou este posibilă datorită aportului financiar al telespectatorilor.

„Ceea ce vreau să vă spun că, întreaga lună august va trece sub semnul gândului la dumneavoastră, iubiții noștri privitori, telespectatori și prieteni, va trece sub semnul prieteniei și afecțiunii pe care ne-ați arătat-o. Această campanie de colectare de fonduri pentru studioul nou este un lucru extrem de simbolic pentru noi, este o punte pe care o clădim între dumneavoastră și noi”, a menționat directorul Jurnal Trust Media.

Și nu doar tehnicienilor de la Jurnal TV le va fi greu, dar și întregii echipe.

„Mă bucur că întreaga echipă a înțeles situația, a acceptat acest concediu forțat, neplătit. Nu este un lucru ușor pentru nimeni. Fiecare dintre noi are famile, are planuri pentru luna august. Dar faptul că mergem împreună pentru un scop foarte bine determinat, foarte bine conturat este pe cât se poate de promițător, este un semn că de la toamnă vom avea o altă televiziune, la o treaptă dezvoltată, la o treaptă calitativ nouă”, a mai spus Val Butnaru.

Oamenii, care vor să contribuie în continuare la relansarea noastră, o pot face cu un transfer pe contul bancar afișat mai jos. Cei de peste hotare pot face același lucru prin intermediul site-ului patreon.com/Jurnal sau al platformei Paypal.

Atenție! Nicio persoană fizică nu este autorizată să colecteze bani sau alte forme de ajutor material.

Iată care sunt rechizitele bancare:

ICS REFORMA ART SRL

Mun.Chisinau, str.Mihail Sadoveanu, 21

c/f 1009600027847

cod TVA 0207548

c/b MD33ML000000002251134121

MOLDMD2X334

BC Moldindconbank SA fil Stefan cel Mare Chisinau

Pentru persoanele stabilite peste hotare

Patreon.com/Jurnal

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: