image
Sursa foto: Getty Images

PSG distruge Barcelona: Parizienii mai dau o lovitură catalanilor; Fotbalistul şi-a scos deja casa la vânzare

PSG vrea dă dea încă o lovitură Barcelonei. Presa din Spania apreciază că transferul lui Ivan Rakitic (30 de ani) se va realiza în vară.

Mijlocaşul şi-a dat acordul de a părăsi echipa catalană, iar casa pe care o deţine a fost scoasă la vânzare. Din câte se pare, decizia lui Rakitic a fost luată pentru viitorul fiicei sale. Vrea să o înscrie la o şcoală din Franţa.

Rakitic a fost curtat de PSG şi în vară, dar fotbalistul a decis să continue la Barcelona. La acea vreme şeicii erau dispuşi să ofere 90 de milioane de euro pentru mutare şi alte 8 milioane pentru salariul anual al croatului. Conform Catalunya Radio, suma va creşte. Barcelona nu vrea să lase din preţ şi îi obligă pe francezi să achite clauza de reziliere, în valoare de 125 de milioane de euro.

PSG a realizat cel mai scump transfer din istoria fotbalului, după ce l-a luat de la Barcelona pe Neymar, pentru 222 de milioane de euro. Dacă va merge la Paris, Rakitic va fi coleg şi cu Dani Alves.

Ivan Rakitic a prins 22 de meciuri în acest sezon pentru Barcelona, reuşind 3 goluri şi 6 pase decisive. Transfermarkt îl cotează la 70 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: