Actorul britanic, în vârstă de 32 de ani, a ajuns la clinica de lux Privé-Swiss din Connecticut acum o lună, a declarat o sursă pentru New York Post.

Harington, care a jucat timp de opt ani rolul lui Jon Snow în „Game of Thrones, a fost supus tratamentului în timpul ce finalul serialului era difuzat.

Publicistul lui Kit Harington a confirmat pentru Daily Mail că actorul s-a internat. „Kit a luat decizia de a folosi pauza din programul lui ca pe o oportunitate de a petrece timp într-o clinică de wellness pentru a lucra la câteva probleme personale”, a spus publicistul.

Facilitatea care costa mai mult de 120.000 de dolari pe lună îi învață pe cei internați să facă față stresului și emoțiilor negative.

Finalul „Game of Thrones” l-a afectat pe Kit Harington destul de tare. Actorul ar fi izbucnit în lacrimi când a citit scenariul ultimului sezon al serialului. „Mi se frânge inima. Iubesc serialul acesta mai mult decât orice. Nu a fost niciodată doar un job pentru mine, este viața mea”, a mărturisit Kit într-un documentar HBO despre finalul seriei. Nu doar Kit a fost afectat de finalul serialului. Fanii „Game Of Thrones” au iniţiat o petiţie prin care solicită ca al optulea sezon al seriei TV să fie refăcut, fiind dezamăgiți de ultimele episoade ale serialului lansat în anul 2011.