image
Sursa foto: inverse.com

Kit Harington este internat într-o clinică de dezintoxicare: Actorul, afectat de finalul „Game of Thrones”

Kit Harington s-a internat într-o clinică de dezintoxicare din SUA pentru a se trata de stres și de dependență de alcool. Actorul care l-a interpretat Jon Snow în „Game of Thrones" a fost afectat de finalul serialului.

Actorul britanic, în vârstă de 32 de ani, a ajuns la clinica de lux Privé-Swiss din Connecticut acum o lună, a declarat o sursă pentru New York Post.

Harington, care a jucat timp de opt ani rolul lui Jon Snow în „Game of Thrones, a fost supus tratamentului în timpul ce finalul serialului era difuzat.

Publicistul lui Kit Harington a confirmat pentru Daily Mail că actorul s-a internat. „Kit a luat decizia de a folosi pauza din programul lui ca pe o oportunitate de a petrece timp într-o clinică de wellness pentru a lucra la câteva probleme personale”, a spus publicistul.

Facilitatea care costa mai mult de 120.000 de dolari pe lună îi învață pe cei internați să facă față stresului și emoțiilor negative.

Finalul „Game of Thrones” l-a afectat pe Kit Harington destul de tare. Actorul ar fi izbucnit în lacrimi când a citit scenariul ultimului sezon al serialului. „Mi se frânge inima. Iubesc serialul acesta mai mult decât orice. Nu a fost niciodată doar un job pentru mine, este viața mea”, a mărturisit Kit într-un documentar HBO despre finalul seriei. Nu doar Kit a fost afectat de finalul serialului. Fanii „Game Of Thrones” au iniţiat o petiţie prin care solicită ca al optulea sezon al seriei TV să fie refăcut, fiind dezamăgiți de ultimele episoade ale serialului lansat în anul 2011.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: