image
Sursa foto: A Bola

Prima lovitură a lui Liverpool pe piaţa transferurilor

Jurgen Klopp este aproape de primul său trofeu cu Liverpool, grupare pe care o antrenează din octombrie 2015. "Cormoranii" vor juca pe 26 mai, la Kiev, finala UEFA Champions League, cu Real Madrid, însă îşi pregătesc deja terenul pentru următoarea perioadă de mercato.

A Bola scrie azi că tehnicianul de 50 de ani şi-a stabilit deja una dintre ţintele pentru această vară. Ousmane Dembele s-ar putea despărţi după doar un an de Barcelona, iar Liverpool stă la pândă. Sursa citată scrie că "victima mai multor accidentări în acest sezon, tânărul fotbalist francez nu a justificat investiţiile făcute de clubul catalan - 105 milioane de euro transferul de la Dortmund + alte 40 de milioane de euro bonusuri de performanţă".

Conform A Bola, care citează presa din Spania, Barcelona caută să se despartă de Dembele în această vară. Gruparea catalană vrea să îşi recupereze o mare parte din suma investită în transferul fotbalistului de 20 de ani şi să o reinvestească în achiziţionarea lui Antoine Griezmann.

Jurnaliştii iberici mai scriu că Jurgen Klopp îl aşteaptă cu braţele deschise pe Dembele, la Liverpool. "Este de vânzare? Atunci mă interesează", a spus antrenorul german.

Dembele (20 de ani) mai are contract cu Barcelona până în 2022 şi o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro. Presa din Spania scrie că formaţia blaugrana este dispusă însă să se despartă de el pentru o sumă mai mică decât cea pentru care a fost achiziţionat de la Dortmund, în vara trecută.

Dembele a înscris două goluri şi a reuşit 8 pase decisive în cele 21 de apariţii pentru FC Barcelona în acest sezon şi este departe de a se fi ridicat la nivelul aşteptărilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: