image
Sursa foto: mirror.co.uk

Tatăl lui Meghan Markle a anunțat că nu mai vine la nuntă

Situaţie delicată cu 4 zile înainte de nunta prinţului Harry cu Meghan Markle. Presa americană scrie că tatăl miresei, care tebuie să-şi conducă fiica la altar, a anunţat că nu mai vine la nuntă.

Potrivit TMZ, Markle a decis să nu îşi conducă fiica la altar, sâmbătă, după ce a fost dezvăluit că el a colaborat cu o agenţie foto şi a regizat imaginile în care a apărut în urmă cu mai multe zile pregătindu-se pentru nuntă.

Thomas Markle a spus că acum crede că fotografiile sunt „proaste şi amatoriceşti”, iar decizia a fost luată pentru a nu face de râs familia regală ori pe fiica lui.

„Este un moment personal pentru domnişoara Markle în zilele de dinaintea nunţii”, a transmis luni un purtător de cuvânt al Palatului Kensington. „Ea şi prinţul Harry cer din nou înţelegere şi respect faţă de domnul Markle în această situaţie dificilă”.

Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani, a fost subiectul mai multor articole defavorabile apărute în presa britanică înainte de nunţa fiicei lui Meghan cu prinţul Harry.

Imagini cu el la un internet-cafe căutând pe site-uri informaţii despre nunta regală au înduioşat utilizatorii de platforme social media săptămâna trecută.

Însă sora vitregă a lui Meghan Markle a declarat luni pentru un post de televiziune britanic că l-a îndemnat pe tatăl lor să facă fotografii „pozitive” pentru paparazzi, pentru a-şi îmbunătăţi imaginea.

Daily Mail a publicat duminică o înregistrare a unei camere de securitate în care Thomas Markle este văzut sosind la cafenea împreună cu un fotograf.

Samantha Markle şi-a asumat întreaga responsabilitate pentru aranjarea fotografiilor, spunând că este „vinovată pe de-a-ntregul”.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, şi prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, şi-au anunţat logodna în luna noiembrie a anului trecut. Ei se vor căsători sâmbătă, pe domeniul castelului Windsor.

În vârstă de 73 de ani, viitorul socru al prinţului Harry mai susţine şi că ar fi suferit, săptămâna trecută, un atac de cord, dar s-ar fi externat tocmai pentru a participa la nuntă. Publicaţia Daily Mail susţine că în ziua presupusului infarct, tatăl lui Meghan Markle nu a mers la niciun spital, iar două zile mai târziu a fost fotografiat cumpărându-şi două meniuri de la un celebru fast-food.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: