image
Sursa foto: oficial.md

Opinie: Atunci când Munteanu îl cheamă pe Năstase la războire demonstrează că nu luptă cu binomul dar îi împiedică pe alții

Insistența cu care Valeriu Munteanu îl cheamă pe Andrei Năstase la o dezbatere electorală în doi demonstrează faptul că acesta nu luptă cu binomul, sau că ar vrea să câștige, dar pune piedici altor candidați, consideră jurnalista Nelly Sambriș.

„Valeriu Munteanu îl invită insistent pe Andrei Năstase la o dezbatere electorală în doi. De înțeles că acesta e scopul culminant al participării lui Munteanu în aceasta campanie electorală? Așa își imaginează Munteanu, că dacă ar avea o dispută face to face cu Năstase, el ar străluci. Se înșală, clar. Dar chemând la războire un candidat proeuropean care își dorește schimbări, Munteanu demonstrează, din păcate, că lupta lui nu este cu binomul și nu luptă ca să câștige, ci ca să-i împiedice pe alții”, a scris Nelly Sambriș pe pagina de facebook.

„De ce nu cu Radu care a făcut farfală în liberalii de la primărie, de ce nu cu Ceban, socialistul? Cred că nici Ghimpu nu știe ce se petrece cu adevărat în mintea lui Valeriu Munteanu”, a spus Nelly Sambriș.

Noutăţile partenerilor

comentarii: