image
Sursa foto: Getty Images

VIDEO Postolachi a marcat golul victoriei lui PSG cu Atletico: Super-execuție, în prelungiri

Virgiliu Postolachi a marcat un supergol în meciul câștigat de PSG în fața lui Atletico Madrid. Atacantul moldovean a înscris în prelungirile partidei golul care a stabilit scorul final, 3-2.

Postolachi a șutat superb de la marginea careului direct în plasa laterală, după ce a driblat elegant un jucător de-al lui Diego Simeone.

La vârsta de 18 ani, Postolachi se poate lăuda cu două titluri de campion al Franței, cu U17 în sezoanele 2015-2016 și 2016-2017. Fotbalistul, care a fost cooptat de către scouterii celor de la PSG încă de acum cinci ani, din vara lui 2013, a reușit o ”dublă” în finala campionatului francez, dintre PSG U17 și AS Monaco U17, scor 3-0, disputată la data de 3 iunie 2017.

În timpul sezonului trecut, Postolachi a fost promovat la U19, unde a fost iar extrem de apreciat. Tocmai de aceea, Virgiliu a fost utilizat și în șase partide ale francezilor din Youth Champions League reușind să marcheze și două goluri, pe terenul celor de la Glasgow Rangers și al lui Bayern Munchen. În partea a doua a jucat și pentru echipa a doua a lui PSG, angrenată în ”Național 2”.

Oficialii Federatiei de fotbal de la Chisinau, dar si cei de la Federatia Romama de fotbal sunt interesate de jucatorul nascut la Edinet. Pe fir au intrat si oficiali ai Federatiei franceze. Jucatorul nu s-a expus deocamdata pentru ce nationala ar dori sa joace. Vârful a fost decisiv în finala campionatului Under 17, în care a marcat două goluri pentru PSG în victoria cu rivalii de la AS Monaco, scor 3-0.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: