image
Sursa foto: Instagram

FOTO: Soția lui Șor s-a ales cu o mașină de lux de peste 525 de mii de dolari; E unul dintre cele mai scumpe modele Bentley

Sara Șor, soția lui Ilan Șor, cunoscută cu numele scenic Jasmin, a devenit proprietara unui Bentley Mulssane, prețul căruia pornește de la 525 de mii de dolari la Moscova, scrie presa rusă.

Soția controversatului primar de Orhei a ales unul dintre cele mai scumpe modele ale acestui brand.

Aceasta s-a afișat cu mașina de lux ieri, 21 martie, la înmormântarea interpretei Iulia Nacialova, scrie presa rusă.

„Când mașina artistei a apărut în parcarea cimitirului, jurnaliștii au început imediat să se întrebe cine va ieși din mașină. Se presupunea că mașina de lux îi aparține Alei Pugaciova, dar spre marea surpriză a publicului a apărut Jasmin”, comentează jurnaliștii ruși.

Mai mult, Jasmin a ales și numere speciale pentru bijuteria pe patru roți - 777.

Jasmin a devenit soția lui Ilan Șor în 2011. La 21 iunie 2017, acesta a fost condamnat la șapte ani și jumătate de închisoare în dosarul fraudei bancare. Șor nu se află la pușcărie însă, dosarul acestuia fiind tărăgănat la Curtea de Apel. Mai mult, controversatul primar de Orhei a devenit de curând deputat.

Anterior, Jurnal TV a publicat mai multe investigații despre luxul pe care familia lui Ilan Șor și-l permite din banii furați de la bănci. Aceștia s-au bucurat de vacanța în Emiratele Arabe Unite, Maldive, Franța, Monaco, Grecia, unde s-a odihnit pe bani de la firme, care au furat „miliardul”.

BentleyBentley
BentleyBentley
BentleyBentley
BentleyBentley
BentleyBentley

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: