image
Sursa foto: Getty Images

Khabib a refuzat o avere pentru revanșa cu McGregor: Anunțul neașteptat pentru toți fanii rusului

Rusul Khabib Nurmagomedov l-a învins categoric pe irlandezul Conor McGregor și și-a păstrat centura la categoria uşoară. După luptă, McGregor i-a cerut revanșa lui Khabib, însă rusul a refuzat, deși i s-a propus o sumă uriașă: 15 milioane de dolari! Pentru prima luptă cu McGregor, rusul a câștigat 2 milioane de euro, însă banii sunt blocați până la judecarea scandalului de la final.

Prin urmare, Khabib a decis să nu acorde revanșa irlandezului și, mai mult, a ales să lupte cu un alt adversar. Conform spuselor lui Alex Nurmagomedov, unchiul lui Khabib, "Vulturul" din Dagestan vrea să se dueleze cu Tony Ferguson, după care, spre dezamăgirea fanilor, o să se retragă, informează Sport Express.

"Nu se va mai lupta cu el indiferent de oferta financiară. Știu că i-au pus pe masă 15 milioane de dolari din start ca să accepte, însă a spus nu. Lasă-l pe Conor să stea la rând, să se lupte cu alții. Khabib vrea să se lupte cu Ferguson, iar apoi să își încheie cariera", a declarat Alex Nurmagomedov.

"Noi plănuim deja lupta cu Tony Ferguson. Așteptăm ca ea să fie programată în aprilie-mai și după această luptă cariera sportivă a lui Khabib se va încheia", a mai spus unchiul luptătorului.

În tot acest timp, celebrul rapper 50 Cent i-a propus lui Khabib 2 milioane de dolari să se mute în Bellator, altă promoție din luptele în cușcă, însă rusul a refuzat. Unchiul sau spune că nepotul său nu va lupta pentru mai puțin de 5 milioane de dolari și anunță un adevarat cutremur în UFC.

"Pentru 2 milioane de la Bellator, Khabib nu va lupta. Nu va mai lupta pentru o sumă mai mică de 5 milioane de dolari. Cei din Bellator ne-au rugat să spunem ce sumă dorim și sunt gata să semneze contractul. Dacă Khabib va pleca din UFC va lua și opt luptători cu el. Nu vreau să le dau numele, dar sunt luptători puternici și buni. Nu o să le dezvălui identitatea încă. Cei din UFC l-au rugat pe Khabib să nu se grăbească, deoarece încă nu au luat o decizie în privința lui", a mai spus Alex.

Cu toate astea, Khabib dorește un meci demonstrativ de box cu Floyd Mayweather, la fel cum a făcut și McGregor, care a pierdut. Singura condiție pusă de rus pentru ca partida să aibă loc este ca aceasta să nu se dispute în Las Vegas.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: