image
Sursa foto: as.com

Soarta lui Cristiano Ronaldo e pecetluită

Cristiano Ronaldo nu poate pleca de la Real Madrid. O spune chiar Jose Mourinho, cel care l-a antrenat pe starul portughez pe Santiago Bernabeu, în perioada 2010-2013. Șefii nu îi vor da drumul atacantului, sau cel puțin așa ar trebui să facă, după spusele tehnicianului de la Manchester United, în ciuda ofertelor colosale pe care le-a tot primit.

"Cred că Real nu poate să-l vândă, nu poate, e interzis să o facă. Trebuie să stea până când își dau ei acordul să plece și să joace în America sau oriunde își dorește el. Deci ușile îi sunt închise", a spus Mourinho pentru publicația portugheză Record.

În ultimele luni s-a vorbit chiar și despre o revenire a atacantului la Manchester United, însă Mourinho regretă să recunoască faptul că acesta va rămâne doar un vis.

"Nu cred că va reveni la Manchester United, dar toată lumea știe istoria sa la United, pasiunea pe care o au fanii pentru el, faptul că sunt jucători în lume pe care, dacă echipele au posibilitatea să-i ia sub contract, vor spune nu", a explicat cel supranumit "Specialul".

Cristiano Ronaldo (33 de ani) a ajuns la Real Madrid în 2009, pentru 94 de milioane de euro, o sumă record la acea vreme. Portughezul are cifre excelente şi în acest sezon: 41 de goluri marcate în 40 de meciuri, în toate competiţiile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: