image
Sursa foto: Pogba, Messi, Mondial

Messi m-a făcut să iubesc fotbalul şi rămâne idolul meu: Declaraţie superbă a lui Pogba, după eliminarea Argentinei

Lionel Messi a pierdut poate ultima şansă de a deveni campion mondial. Unul dintre primii jucători francezi care au ţinut să îl consoleze pe starul Barcelonei a fost Paul Pogba.

După îmbrăţişarea de pe teren, a urmat o serie de declaraţii superbe ale mijlocaşului lui Manchester United, care îl numeşte pe Messi "idolul lui".

"Ştiam că vom juca împotriva celui mai bun jucător din lume. Argentina are unii dintre cei mai buni jucători, iar, faptul că i-am bătut, ne transformă pe noi în cei mai buni. Messi m-a făcut să iubesc fotbalul şi rămâne idolul meu", a comentat Pogba, la finalul meciului.

"Durerea că Messi nu a fost Messi. Durerea că echipa nu a existat. Durerea de a şti că diferenţa de nivel a fost atât de mare încât nu poate fi anulată de atitudine. Argentina spune adio Cupei Mondiale, după ce aproape a fost zdrobită de Franţa într-un meci în care a trecut repede de la vis la coşmar", a scris presa argentiniană.

Argentina a fost eliminată în faza optimilor de finală ale Campionatului Mondial din Rusia. Sud-americanii au părăsit cel mai devreme un turneu final de când Lionel Messi evoluează în echipa "Pumelor".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: