image
Sursa foto: Getty Images

E gata: Gareth Bale, OUT în vară; Real Madrid i-a stabilit un preț astronomic, spaniolii anunță destinația

Gareth Bale (29 de ani) se pregătește să se despartă de Real Madrid. Presa din Spania scrie că gruparea de pe Bernabeu are nevoie de bani, pentru a face o adevărată revoluție la echipă, și că starul galez va fi vândut pentru prețul "corect".

Jurnaliștii de la OK Diario anunță că viitorul lui Gareth Bale este în Premier League. "Bale va fi vândut în vară, e o decizie care a fost luată deja", susține jurnalistul Eduardo Inda. "Real Madrid îl va vinde pe Bale pentru 180 de milioane de euro. Este prețul stabilit de ei. Vor să ia un fundaș central, un fundaș stânga, un mijlocaș și doi atacanți", a mai spus directorul de la OK Diario, la "El Chiringuito".

Spaniolii anunță că Real Madrid va aduce numeroși jucători, pentru că sunt multe poziții care trebuie acoperite. Minimum 5 transferuri va face în vară formația condusă de Florentino Perez: un fundaș central, un fundaș stânga, un mijlocaș și doi atacanți, susține sursa citată.

Pe lângă Bale, Real Madrid ar mai putea renunța și la Nacho, Modric și Benzema.

Primul de pe lista plecărilor este însă starul galez. Prima opțiune: Manchester United, echipă care este interesată de serviciile sale de câțiva ani. Sosit în 2013, de la Tottenham, Bale va reveni astfel în Premier League.

Și jucătorul își dorește asta, rămâne însă de văzut dacă "Diavolii" vor fi de acord să pună pe masă suma de 180 de milioane de euro cerută de Real Madrid.

Spaniolii anunță și motivul pentru care galezul va fi îndepărtat de pe Bernabeu. În cei peste 5 ani petrecuți la Real Madrid, Bale nu a reușit să fie fotbalistul decisiv de care avea nevoie echipa și nu a devenit un lider. Nici măcar după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus.

"Continuă să aibă evoluții oscilante. Alternează meciurile excelente cu unele în care nici nu se vede pe teren. În birourile de pe Bernabeu se discută plecarea lui Bale în vară. Cei de la Manchester United sunt obsedați de transferul lui. În vara trecută au făcut o ofertă de 150 de milioane de lire, care a fost refuzată. Este de așteptat ca ei să facă o nouă ofertă, similară, și în vara viitoare.", scriu spaniolii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: