image
Sursa foto: Getty Images

Minutul de aur al lui Cristiano Ronaldo: Momentul în care portughezul nu trebuie scăpat din ochi

Cristiano Ronaldo a marcat goluri pe bandă rulantă de la debutul în fotbal. Statistica spune că portughezul a marcat în fiecare minut din cele 90 ale unui meci. Există însă un "minut de aur" al lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a marcat până în prezent nu mai puțin de 669 de goluri, la Sporting Lisabona (5), Manchester United (118), Real Madrid (450), Juventus (11) și naționala Portugaliei (85). Portughezul este unul din puținii jucători care a reușit să înscrie in fiecare minut din cele 90 ale unui meci oficial, iar italienii au făcut o infografie extrem de interesantă. Trebuie remarcat și faptul că Ronaldo are și 37 de goluri înscrise în prelungiri, fie că vorbim de cele ale primei reprize sau cele ale reprizei secunde.

Minutul 23, este "minutul de aur" al lui Cristiano Ronaldo. Starul portughez al lui Juventus a marcat 15 goluri în acest minut. Aproape la fel de prolific este și minutul 68, în care Cristiano Ronaldo a înscris de 13 ori. "Podiumul" este completat de minut 89, atunci când lusitanul a marcat 12 goluri. Tot atâtea are Cristiano Ronaldo și în minutul 90+2. La polul opus se află minutele 1 și 46, cu câte un gol fiecare.

Cristiano Ronaldo reușise să înscrie în fiecare minut dintr-un meci încă din 2014. Pe vremea când era jucătorul lui Real Madrid, portughezul a reușit o dublă într-un derby cu Atletico Madrid. Odată cu reușita din minutul 7, Cristiano Ronaldo a reușit să marcheze în fiecare minut din totalul celor 90 dintr-un meci oficial. La acea vreme, ”7”, care este chiar și numărul său de pe tricou, era singurul minut care-i lipsea din colecție. Cristiano Ronaldo reușise acea performanță în momentul în care avea 405 goluri!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: