image
Sursa foto: Jurnal.md

Cahul: Un tânăr va înfunda pușcăria pentru că și-a ucis mătușa în bătăi; Femeia era nemulțumită de comportamentul lui

Un tânăr de 25 de ani a fost condamnat la nouă ani de pușcărie, după ce și-a bătut până la moarte mătușa la care locuia, în satul Tătărești, Cahul.

Potrivit unui comunicat emis de Procuratura Generală, mătușa acestuia, o femeie în vârstă de 61 de ani, era nemulțumită de comportamentul nepotului, inclusiv de faptul că acesta sosea noaptea târziu acasă.

Prin urmare, aceasta i-a comunicat nemulțumirea și i-a spus să părăsească locuința în care-l găzduia. Drept reacție, în noaptea de 25 spre 26 august 2019, nepotul acesteia a lovit-o cu pumnii și picioarele pe diferite părți ale corpului, până a observat că este însângerată. Acest fapt l-a oprit și a ieșit afară de câteva ori, indecis cum să procedeze în continuare. 

Victima mai supraviețuit doar o oră. Tânărul a încercat să-și ascundă fapta și a pus lacăt la casă și locuia în anexa casei, iar la întrebările rudelor despre mătușă, răspundea că nu cunoaște unde ar fi aceasta.

Crima însă a ieșit la iveală a treia zi, după insistențele rudelor și vecinilor, care au simțit un miros puternic, neplăcut lângă ușa încuiată și au alertat autoritățile. 

Potrivit procurorilor, tânărul și-a recunoscut vina, iar cauza a fost judecată în procedură simplificată, ceea ce i-a redus din pedeapsă, conform legii. Instanța de judecată l-a condamnat la pedeapsa cu închisoarea pentru nouă ani, pentru infracțiunea de violență în familie, care a dus la decesul victimei.

Inculpatul are studii medii incomplete, fără ocupație și este divorțat, iar anterior nu a fost judecat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: